Dankzij Sfeer & Bloem kun je altijd verse bloemen in huis hebben…

Geen excuses meer want ook jij kunt

altijd verse bloemen bestellen bij Sfeer & Bloem.

Iedereen houdt van verse bloemen. Het ruikt lekker, staat gezellig en fleurt elke ruimte op met prachtige vormen en de meest bonte kleuren. Nu snappen wij natuurlijk heel goed dat je niet altijd zin of tijd hebt om langs de bloemenzaak of bloemenstal te gaan. Ook kun je het natuurlijk zijn vergeten en als je dan eenmaal op de bank heb je geen zin meer om de deur uit te gaan.

Geen probleem, Sfeer & Bloem heeft de oplossing. Met ons bloemenabonnement kun je wekelijks, om de week of eens per maand een prachtig bloemenboeket kant en klaar bij jou thuis laten bezorgen.

Daarnaast kan ook een gelegenheidsboeket eenvoudig en snel worden besteld en gratis worden bezorgd in Beverwijk, Heemskerk, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, Castricum of Uitgeest. Dit kan zelfs tot 6 uur van tevoren in de IJmond, ook heel handig dus als je een last-minute cadeau zoekt.

Ook staan we elke vrijdag en zaterdag met onze bloemenstal voor je klaar met kakelverse weekendboeketten en het mooiste maatwerk. Je kunt ons vinden in Heemskerk aan het Gildenplein.

Kortom, je hebt echt nooit meer een excuus om geen verse bloemen in huis te hebben staan…

Sfeer & Bloem Heemskerk Uitgeest Altijd Verse Bloemen

Wil jij ook altijd verse bloemen in huis hebben? Sfeer & Bloem helpt je graag!

Bloemenabonnement

Met ons bloemenabonnement krijg je wekelijks, om de week of een keer per maand een prachtig boeket thuis bezorgd; inclusief vaas.

Bloemenstal Heemskerk

Elke vrijdag en zaterdag staan wij met onze bloemenstal in Heemskerk met prachtige boeketten, losse bloemen, kamerplanten en tuingoed.

Gelegenheidsboeket

Voor de prachtige, ontroerende, jubilerende maar ook treurige gelegenheden van het leven maken wij mooie gelegenheidsboeketten.

Voor ondernemers

Speciaal voor ondernemend IJmond bieden wij een bloemenservice die écht verder gaat dan welke bloemist dan ook.

Altijd verse bloemen op de zaak?