Met onze bloemenservice voor ondernemers zit u nooit zonder een prachtig boeket…

De bloemenservice voor ondernemers

van Sfeer & Bloem is dé totaal oplossing.

Heb je een jubilerende klant? Is er een mooi project opgeleverd of rijdt er opnieuw een auto uit de showroom? Dan is een prachtig boeket bloemen natuurlijk onmisbaar. En denk ook eens aan die ene medewerker, verdient die het niet om eens extra in het zonnetje gezet te worden? Verras je zakelijke relaties met een mooie, volle bos van Sfeer & Bloem.

Ideaal voor die de drukke ondernemer die graag een leuke attentie wilt geven maar niet te veel tijd kwijt wil zijn aan het bestellen. Wij nemen uw bestelling aan, schikken een prachtig boeket en bezorgen het met een persoonlijke boodschap kosteloos door heel Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest!Om jou tijd te besparen kan dat allemaal op rekening en ontvang je, indien gewenst, een maandelijkse verzamelfactuur?

Naast het leveren van gelegenheidsboeketten gaat onze service verder met een bloemenabonnement. Zo heeft u altijd verse bloemen op de zaak!

Waarom de bloemenservice voor ondernemers van Sfeer & Bloem?

 • Gratis bezorging in Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest.
 • Bezorging in de rest van Nederland tegen een kleine vergoeding.
 • Altijd verse bloemen waarvan een lange tijd dagen genoten kan worden.
 • Een boeket kan volledig naar wens worden ontworpen.
 • Een boeket kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap.
 • Al vanaf €15,00 kan een gelegenheidsboeket gemaakt worden.
 • Ongeacht uw budget maken we mooie, volle boeketten.
 • Eenvoudig te bestellen per telefoon en mail.
 • Verlies niet onnodig tijd, wij ontzorgen u volledig.
 • Maandelijkse totaalfactuur of facturatie per levering; net wat u wenst.
 • Interessante prijsafspraken bij veel hoge afname.
 • Een voordelig bloemenabonnement behoort ook tot de mogelijkheden.

Bloemenservice voor ondernemers – Gelegenheidsboeket

Voor een felicitatie, bedankje of excuus…

Elke ondernemer krijgt er mee te maken; jubilea, recepties, verjaardagen, een opgeleverde project, succeswensen en ja, helaas soms ook een excuus. Een mooie bos bloemen is hiervoor altijd een perfecte attentie; wie houdt er nou niet van bloemen?

Hoe fijn is het dat u je een vast adres heeft voor uw je gelegenheidsboeketten, een bloemist die precies weet wat u je wilt, waar bestellen nog geen minuut hoeft te duren en zeer flexibel is qua service, levering én facturatie?

Al ons bloemwerk kan bovendien compleet in vaas worden geleverd. Wil je zelf ervaren hoe wij je in de toekomst kunnen voorzien van al het bloemwerk?

Dan komen wij graag met u in contact!
Sfeer & Bloem Heemskerk Uitgeest bloemenservice voor ondernemers

Bloemenservice voor ondernemers – Bloemenabonnement

Altijd verse bloemen op kantoor of in uw zaak…

Ben jij, net als wij, ook zo gek van prachtige verse bloemen? Wie niet? Ook jouw team zal genieten van verse bloemen op het werk en wat te denken van de klanten? Het is fijn als zij kunnen genieten van een prachtig boeket in de vergader- of wachtruimte. Daarom leveren wij abonnementen op maat, zodat je bedrijf er altijd fleurig bij staat.

Ook voor de horeca hebben wij geschikte bloemenabonnementen. Zo kunnen wij jouw horecagelegenheid op vaste termijn voorzien van prachtig bloemwerk. Van intiem tafelbloemwerk tot complete boeketten bij de entree. Natuurlijk volledig afgestemd op de sfeer van jouw zaak en het seizoen. Goed bloemwerk is echt een verrijking van uw werkomgeving.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nemen wij u graag mij mee op inspiratiebezoek bij bijvoorbeeld ‘Grand Café Van Ruysdaelin Heemskerk of ‘Café Restaurant Klaas‘ in Uitgeest.

Klaar voor een kleurrijke zaak?
Sfeer & Bloem Heemskerk Uitgeest Gelegenheidsboeket

Interesse in onze bloemenservice voor ondernemers?