Met een gelegenheidsboeket kun je iemand steunen, feliciteren of iets moois vieren…

Sfeer en Bloem is gespecialiseerd in

een persoonlijk gelegenheidsboeket op maat.

Wil je iemand bedanken, feliciteren of een hart onder de riem steken? Misschien willen jullie wel romantische en prachtige sfeer kweken voor jullie bruiloft? Of iemand een mooi afscheid geven met een persoonlijk rouwboeket? Dat kan allemaal met een prachtig en vers gelegenheidsboeket.

Een gelegenheidsboeket komt in verschillende soorten en maten. Geheel gemaakt naar jouw voorkeur.Je kunt kiezen uit voor een boeket van één soort, bijvoorbeeld rode rozen. Of van verschillende soorten bloemen. Een vrolijk boeket met bonte kleuren of juist een wit en modern boeket? Sfeer & Bloem helpt je graag aan een mooi gelegenheidsboeket.

Waarom een gelegenheidsboeket van Sfeer & Bloem?

  • Gratis bezorging in Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest.
  • Bezorging in de rest van Nederland tegen een kleine vergoeding.
  • Altijd verse bloemen waarvan dagen genoten kan worden.
  • Sfeer & Bloem is gespecialiseerd in bruidsboeketten en rouwwerk op maat.
  • Een boeket kan volledig naar wens worden ontworpen.
  • Een boeket kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap.
  • Al vanaf €15,00 kan een gelegenheidsboeketgemaakt worden.
  • Ongeacht uw jouw budget maken we mooie, volle boeketten.
  • Eenvoudig te bestellen per telefoon en mail.
  • Voor ondernemers hebben wij een speciale bloemenservice.

Gelegenheidsboeket – Bruidsboeket

Voor een prachtige bruiloft…

Een huwelijk wordt gezien als een van de allermooiste momenten van jullie leven. Veel aanstaande echtgenoten kiezen er daarom voor om deze dag nog feestelijker te maken met een arrangement aan bloemen en daar willen wij jullie graag bij helpen.

Jullie favoriete bloem, de kleur van jullie ogen, de locatie en de kleur, stijl van jullie kleding en zelfs de trouwauto waarmee jullie voor zullen komen rijden. Hier wordt allemaal rekening mee gehouden tijdens ons adviesgesprek. Niets wordt over het hoofd gezien om jullie bruiloft compleet te maken met prachtige bloemen.

Voor ieder budget is een passend advies mogelijk. De prijs is daarbij wel afhankelijk van een aantal zaken zoals het seizoen, de bloemensoort, de grootte van het bloemstuk of bruidsboeket en de bindtechniek.

Willen jullie een gratis adviesgesprek?

Gelegenheidsboeket – Afscheid- of rouwstuk

Ieder afscheid is de geboorte van een herinnering…

Bloemen dragen bij aan een waardig en persoonlijk afscheid. Op basis van je persoonlijke wensen of die van de overledene geven wij een passend advies over de mogelijkheden. Dat doen wij graag in alle rust bij u thuis.

Wij verzorgen vele soorten rouwarrangementen, zoals boeketten, rouwbloemstukken en rouwkransen. Wilt u een rouwboeket in de vorm van een hart, een vlinder of een beer? Alles is mogelijk. Alle arrangementen kunnen worden voorzien van een rouwkaart of een lint met hierop een persoonlijke boodschap.

Wilt u de nabestaanden condoleren middels een rouwboeket? Dan kunnen wij deze voor u maken. Door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed welk type gelegenheidsboeket door de nabestaande gewaardeerd zal worden, mocht u dit zelf lastig vinden.

Kunnen wij u bijstaan?

Kunnen wij u helpen aan een Gelegenheidsboeket?