Met interieurbeplanting is elke ruimte extra sfeervol…

Geen excuses meer want ook jij kunt

altijd verse bloemen bestellen bij Sfeer & Bloem.

Interieurbeplanting creëert meer dan alleen sfeer in de woning of in het bedrijf. Het heeft een positief effect op zowel de arbeidsproductiviteit als gezondheid van jezelf en jouw medewerkers.

Om het groen in uw bedrijf zo gezond en efficiënt mogelijk te laten groeien, werken wij met het moderne en kostenbesparende hydrocultuursysteem.

Met dit systeem wordt de luchtkwaliteit in jouw bedrijf op een duurzame manier verhoogd.

Uiteraard wil je dat jouw groeninvestering zijn waarde en uitstraling behoudt. Deskundig onderhoud is dan ook noodzakelijk. Daarom werkt Sfeer & Bloem met de onderhoudsovereenkomst. Dit betekent dat wij op vaste tijden langs komen voor deskundige verzorging van uw planten.

Combineer je de overeenkomst met het Sfeer & Bloem bloemenabonnement? Dan heb je geen kosten aan deze onderhoudsovereenkomst.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Interieurbeplanting Sfeer en Bloem Heemskerk Beverwijk Uitgeest Wijk aan Zee Bedrijven Particulier

Wil jij ook altijd verse bloemen in huis hebben? Sfeer & Bloem helpt je graag!

Bloemenabonnement

Met ons bloemenabonnement krijg je wekelijks, om de week of een keer per maand een prachtig boeket thuis bezorgd; inclusief vaas.

Bloemenstal Heemskerk

Elke vrijdag en zaterdag staan wij met onze bloemenstal in Heemskerk met prachtige boeketten, losse bloemen, kamerplanten en tuingoed.

Gelegenheidsboeket

Voor de prachtige, ontroerende, jubilerende maar ook treurige gelegenheden van het leven maken wij mooie gelegenheidsboeketten.

Voor ondernemers

Speciaal voor ondernemend IJmond bieden wij een bloemenservice die écht verder gaat dan welke bloemist dan ook.

Interieurbeplanting op de zaak?